Rooi verbeeldt Festival

Cultuur ontmoet erfgoed en erfgoed ontmoet cultuur

Wel eens op een plek gestaan die de fantasie prikkelt. Waar je over fantaseert van wat er achter die deur is die altijd gesloten is? Niet toegankelijk voor publiek? Hoe leuk is het dan wanneer je binnen mag komen? Fantasie? Nee dit wordt werkelijkheid in juni 2023. Want dan gebeurt het. Dan gaan gesloten deuren open. Voor jou, voor iedereen.

Dan word je op een dertiental locaties in Rooi uitgenodigd om binnen te kijken. Om er te genieten van muziek, dans of een mooi verhaal. Dan laten Rooise kunstenaars zien wat zij in huis hebben. Mensen met talent van allerlei leeftijden. Dan mag iedereen uit zijn dak gaan misschien wel letterlijk door samen te spelen, te tekenen, te zingen, te… Een festival voor iedereen, dus jong, belegen en oud. Een feest voor jou!

Dus save the date

17 juni 2023 het Rooi verbeeldt festival.

Dan gaan deuren van verschillende panden in Rooi open. Dan kun je genieten van wat Rooi aan culturele activiteiten te bieden heeft op plekken waar je anders nooit komt. Nieuwsgierig? Blijf ons dan volgen op onze website, social media of in de pers.

Roois Cultureel Erfgoed en Roois Kultuur Kontakt verheugen zich erop jou dan te ontmoeten!