Bankgeheimen Va Banque, het spel

Het vervolg op de Bankgeheimen is uit: Va Banque het erfgoedspel! Je hebt belangstelling voor ons spel, fijn.
Met 1400 vragen over Sint-Oedenrode en directe omgeving ga je expert worden van ons mooie dorp want Van Banque stelt vragen over erfgoed, cultuur, sport en nog veel meer. Iedereen kan meespelen of je nu jong bent of oud. Reageer snel want het betreft een beperkte oplage!

De prijs  van Va Banque het erfgoed spel is € 59,90. 
Eerst meer weten? Mail naar info@Rooiscultureelerfgoed.nl en vermeld je naam, adres en telefoonnummer.
Meteen aanschaffen? Ook dan even een mail sturen zodat wij uw naam en adres weten. U kunt het bedrag overmaken naar
NL05 RABO 0138 275114
ten name van Roois Cultureel Erfgoed Sint-Oedenrode
.
Va Banque, het erfgoedspel, is mogelijk gemaakt door RCE, de gemeente Meierijstad, Groene Woud, Cultuurfonds en Stichting stimulering natuurprojecten Eindhoven.

Over de toponiemenbanken:

In 2014 zijn zeven toponiemenbanken geplaatst in Sint-Oedenrode. Een toponiem is een naam die plaatselijk gebruikt wordt of in het verleden gebruikt werd voor een bepaald gebied. Achter die naam zit altijd een verhaal, vaak over iets wat daar lang geleden plaats vond. In samenwerking met de toenmalig TV Meierij werden deze verhalen in beeld gebracht in de vorm van korte films en op de website www.bankgeheimen.com geplaatst. Bij de banken zijn QR-codes waarmee de filmpjes met smartphone of tablet ter plekke bekeken kunnen worden. Alle verhalen zijn ook uitgezonden door Omroep Meierij. De zeven banken zijn opgenomen in een speciale fietsroute waar een folder van beschikbaar is, maar die ook van de website te downloaden is. De folder is te krijgen bij het VVV van Sint-Oedenrode.

Het project wordt financieel ondersteund door de gemeente Sint-Oedenrode, Stichting De Boelaarshoeve, Streekrekenning Het Groene Woud en de RABObank.

Website >>

Projectenarchief >>